De illusie van geld bezien vanaf een bergtop
Boek De illusie van geld, auteur Elma de Bruijn, visionair boekhouder

De illusie van geld

Een andere kijk op geld 

Visionair boekhouder Elma de Bruijn

Elma de Bruijn

meer dan boekhouder

Geld doet gekke dingen met ons!

Raar, want geld is zo neutraal als de achterkant van een koe. Sommige mensen zien een vieze kont, maar hun favoriete chef-kok ziet er een mals biefstukje in. Het blijft dezelfde kont van de koe. Zo is het ook met geld. We projecteren van alles op die geldmuntjes.

Een geldeflje om de economie van de liefde te stimuleren

Wie is Elma de Bruijn?

Elma de Bruijn is visionair boekhouder en chemisch ingenieur. Ze stimuleert ondernemers zelf hun boekhouding te doen. Waarom? Voor meer grip op hun cijfers. Voor winst maken vanuit hun hart, want daar wil ze naartoe, naar de economie van de liefde. Ze is verder een zuurkoolhater en dol op bergenwandelen. En ook dol op #geldelfjes, dat zijn gedichtjes van 11 woorden om de geldwolven te redden.

Overwin jij de illusie van geld, want het is een keuze of 

 geld je leven maakt of breekt? 

Is geld goed of slecht? Maakt geld ons gelukkig of onderdrukt het ons verlangen? Creëert geld vrijheid of beperkt het ons? Gek is het dat geld van alles met ons doet. We projecteren van alles op die geldbriefjes. En toch is het alleen maar een ruilmiddel. De kracht van geld is de waarde-uitwisseling. Dat is de energie erachter, want alles is energie, zoals Einstein ons heeft geleerd. Zo ook geld.


In het boek ‘De illusie van geld’ stap je in de verhalen van de auteur Elma de Bruijn. Op reis in haar leven. In de dagelijkse wereld van geld en dat het gekke dingen met mensen doet, jong en oud. Haar reis gaat over een andere kijk op geld, want het is een keuze of het geld je leven maakt of breekt. 

Ze maakt haar boek interactief, want ze neemt je mee op een 6-daagse online reis om uit de ratrace van geld verdienen te stappen. Op een speelse manier ga je de verhalen uit het boek praktisch toepassen.


Voor de mini-investering van €25 (excl. verzendkosten) ga jij volledig anders naar geld kijken. Ontdek je wat de rol van geld is en de impact op ons dagelijks leven; op de liefde, kinderen, vriendschappen, gezondheid en zingeving. Misschien ga je zelfs de illusie van geld overwinnen, maar dat is aan jou!

Wat andere lezers zeggen...

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Joke Brons: "Ik kon het boek niet loslaten"

Ik heb het vandaag niet kunnen wegleggen. Ik vond het een prachtig en fantastisch boek.

Het was krachtig, aangrijpend, zacht dan weer sterk, meelevend. En wat een emotie hier en daar. Je intrigeerde me. Er waren delen bij dat ik dacht, oh hoe dan... Leer het me. Dat wil ik ook kunnen.

Joke Brons ondernemer b2support.nl
Ms. Nameless
Add Your Stars
Richard Tilman: "Heerlijk boek met een paar flinke breinkrakers waar je heerlijk over kan nadenken"

Een bundel vol korte verhalen recht uit de praktijk met prachtige gedichten.

Het verrast mij keer op keer hoe zo'n kort verhaal toch intensief kan zijn. Het zet je aan het denken en vooral dat het altijd belangrijk is om verstandige keuzen te maken.

Richard Tilman - eigenaar ondernemer Output4you
Ms. Nameless
Add Your Stars
Ingrid Smit: "Je had me al te pakken bij het eerste verhaal en zo mooi de boodschap"

Het boek heeft me vermaakt, me laten lachen, me aan het denken gezet, me gefrustreerd en het heeft me begrip gegeven over hoe een talent ontstaat, hoe puzzelstukjes bij elkaar komen en hoe het bijzonder mooi is als je als mens je missie vindt, je talent vindt en hoe echte waarde gaat over liefde en vertrouwen. Altijd.

Ingrid Smit ondernemer NLP-trainer en mBit-coach
Ms. Nameless
Add Your Stars

Illusie van geld inhoudsopgave

Illusie van geld inhoudsopgave

Ontdek jij ook 

'De illusie van geld'?

Een andere kijk op geld